lördag 15 januari 2011

Lite regn är bara bra!

Det är inte ofta man vill att det ska regna lite men nu är det ganska skönt att det gör det eftersom snön börjar försvinna och vägarna blir bättre att löpa på och man kommer närmare årsdebuten på utomhus cykling! Man saknar verkligen att kunna cykla utomhus utan att behöva klä på sig mycket kläder eller se upp för isfläckar.
Jag var inne och tittade på hur många deltagare som hade anmält sig till Kalmar och det var redan uppe i 328 st! med etta kommer det säkert att bli deltagarrekord  i år igen! Den övre gränsen är satt på 1000 st men så många kommer det väl inte att bli år?

Cykelbyggandet går också framåt! Jag måste säga att ramen har varit mycket enkel att bygga ihop än och det jag fruktade lite var vajerdragningen men det har fungerat hur bra som helst nästan bättre än vad det gjorde på Cervélon. För tillfället ser cykeln ut så här (med tävlingshjulen):  

Så nu ska bara vevpartiet av från den gamle och på den nya. Dock så kommer en del svårt arbete med att ställa in växlar, bromsar osv men förhoppningsvis bråkar den inte med mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar