onsdag 7 september 2011

Jag är tillbaka!

Så känns det nu! Veckorna efter Challenge Copenhagen var jag sliten och hade en rejäl hosta och det hela toppades med ett besök på akuten i Lund när jag fick yrsel på jobb och ambulansen på stationen kopplade EKG och skickade min pulskurva till en specialist i Lund. Helgen som har gått har jag inte mått speciellt bra då jag inte kunnat få i mig speciellt mycket föda utan att det har kommit upp igen. Men igår började jag känna mig bättre igen. Det kändes som om det fanns energi i kroppen igen!

Jag bestämde mig för att ta tåget till jobb och hoppa av en station tidigare så jag skulle få en lite löprunda innan jobb. Igår jobbade jag nattpass och det innebär att vi börjar 17:30 och slutar 08:00 och då vi har arbetsuppgifter fram till 21:30 kan träningen bli lidande på nattpassen men nu fick jag 9 km innan jobb och även en bra backe som ligger mellan Örtofta och Eslöv.

Ett annat bra tecken på att jag börjar känns mig som vanligt var att jag tog cykeln hem från stationen fastän jag egentligen skulle ta tåget. Nu fick jag 90 minuters motvind hem men det känns bra i kroppen igen! Dagarna som kommer blir det nog fokus på löpning och simning. Jag har en halvmara nästa helg så det får blir lite snabbträning inför det men det kommer säkert att gå bra nu när suget är tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar